Genieten in de vakantie

Na een lange en vaak natte herfst hebben wij vaak heel veel behoefte aan zon en vooral veel buiten zijn. Na veel zoeken, wikken wegen komen wij eigenlijk altijd wel uit op een vakantiepark in Frankrijk. De ene keer wordt het de Languedoc Roussilon en een andere keer strijken wij neer in de Provence of de Dordogne. Als norm hebben wij dat het vakantiepark gelegen in Frankrijk op niet meer dan een dag rijden verwijderd is van onze woonplaats en dat er lekker veel te doen is.

Nederlands sprekend personeel

Het ene vakantiepark is de andere niet in Frankrijk. Wij zoeken vaak wel iets uit waar jong en oud zich prima kan vermaken en zich vooral op het gemak voelt. Fijn is het zeker wanneer het personeel of in ieder geval een deel hiervan Nederlands spreekt. Natuurlijk mag de onvermijdelijke zwembad met natuurlijk het liefst veel glijbanen niet ontbreken. Ook de innerlijke mens moet flink verwend worden na de natte herfst en dus mag een goed restaurant met gevarieerde kaart zeker niet ontbreken.

Toeristische mogelijkheden

Dat het goed toeven is op je zorgvuldig uitgekozen vakantiepark in Frankrijk, is natuurlijk belangrijk. Uiteraard is het ook van belang dat er in de directe omgeving voldoende te doen is. Bezienswaardigheden zijn er gelukkig voldoende rondom uw vakantiepark in Frankrijk. Gelukkig is Frankrijk bekend om zijn schilderachtige plaatsjes, de terrascultuur en de levendige lokale markten. Wanneer u geluk heeft kunt u zich zelfs helemaal uitleven op de tennisbaan of op een nabijgelegen golfbaan.