HORECAKLEDIJ – BEDRIJFSSERVICE

Wat uw rol binnen de horeca ook is, de horecakledij die u draagt ​​is essentieel voor uw succes én veiligheid. Geleid door originaliteit en ons erfgoed op het gebied van modeontwerp, hebben we een frisse benadering gekozen voor ontwerpen die stijl combineert met functionaliteit.

 BEWEZEN KWALITEIT

We nemen de kwaliteit en productie serieus en zorgen ervoor dat we goederen van de hoogste kwaliteit aan uw zaak leveren.

Net als u hebben we een sterke afkeer van slecht passende schorten, te korte shirts, slechte kragen en onflatteuze blazers. En laat ons niet eens beginnen met stoffen die vervagen na de eerste wasbeurt! Wij geloven dat een goed ontwerp hoge kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan, daarom zijn we geobsedeerd door elk detail om ervoor te zorgen dat onze uniformen er niet alleen uitzien, maar ook geschikt zijn voor het doel. Bovendien ondergaan al onze stoffen strenge kwaliteitstests om maximaal comfort, functionaliteit en duurzaamheid te garanderen.

 ORIGINEEL ONTWERP

Wij geloven dat een goed ontwerp functionaliteit centraal stelt, daarom obsederen we elk detail, elke knop, elke naad, om ervoor te zorgen dat onze uniformen er niet alleen mooi uitzien, maar ook goed presteren.

Eigenlijk brengen we elk jaar nieuwe producten en stijlen uit om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Voor horecabedrijven die een op maat gemaakt, uniform programma nodig hebben, helpen we u graag bij het creëren van iets origineels dat perfect uw bedrijf en uw merk vertegenwoordigt.